Fransar - Bryn

Mixfransar


För dig som vill ha det lite fylligare men ändå med en naturlig look. Denna metod skadar inte dina fransar då jag sätter volym på dina starkaste fransar och singel på dina mindre starka fransar.


Pris från: 400 - 850 Kr.

Singelfransar


Ett väldigt skonsamt sätt för dig som vill ha "mascara-känslan".

Jag sätter en förlängningsfrans på din frans. Därför kommer du aldrig behöva oroa dig för att skada dina egna fransar då belastningen inte blir så stor.

Pris från: 300 - 650 Kr.

Volymfransar 


För dig som vill ha fylligt och mycket. Jag utför en behandling som inte skadar dina egna fransar, men ju mer fransar du sätter desto mer belastning blir det. Vi väljer de lösfransar som passar bäst utefter dina fransars kvalité.

Pris från: 500 - 1 050 Kr.

Lashlift med Keratin


Keratinet vårdar, stärker och återskapar fransens struktur. Keratinet skyddar fibrerna i fransen så att dem blir friska från rot till topp.


En lashlift bryter ner strukturen på dina hårstrån och kan därav böja fransen till den böj du önskar. Fransarna färgas och avslutas med keratinet.


Pris: 650 Kr.

Browlift


Denna behandling rakpermanentar dina ögonbryn och håller upp till 8 veckor. Efter 4-5 veckor kan man fräscha upp ögonbrynen med färgning och keratin.


Kamma brynen i önskad form och fixera dem.


Pris: 560 Kr.
OBS!


Ha INTE några oljor, smink eller krämer i ansiktet

när ni kommer för behandling.


Kom gärna 10 minuter innan din bokade tid.

Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera