Frisör

Klippning


Vid en klippning ingår det alltid en hårtvätt för den som önskar det. Vi gör en analys på ditt hår och går igenom vilket resultat du vill ha. Sedan väljer vi produkter och metoder som passar bäst för ditt hår.


Har du några frågor är du välkommen in.


Pris från: 350 - 500 Kr.

Färgning


I tjänsten färgning ingår det endast en färg. Vill du färga hela håret till en och samma nyans eller endast färga utväxten är det denna tjänst du ska välja. 


Pris från: 950 kr - 1 200 Kr.

Ombre/Bayalage


Denna tjänst väljer du om du vill ha ett färdigt resultat med mörka rötter som går mot ljusare toppar. Blekning ingår men ej klippning.


Pris från: 2 100 kr

Folieslingor


Slingor kan göras på olika sätt. Men ska man göra slingor med folie eller i hätta så är det denna tjänst du ska välja. Du kan välja mörka slingor, ljusa eller varför inte båda? Behandlingen avslutas med en toning om så önskas.


Pris från: 1 550 Kr.

Uppsättning


Styling eller uppsättning inför den stora kvällen.
Boka en tid och få en stund för dig själv med tvätt av hår, som sedan följs upp att ett utfört arbete som inget öga kan motstå.

Tvätt och fön ingår samt dekoration om så önskas.


PS. Inför bruduppsättning bör du boka en gratis konsultation några veckor innan.


Pris från: 850 kr

Gold treatment


Har du ett sönderblekt hår, extremt torra toppar? Gold treatment är en behandling där du unnar ditt hår samt förnyar det. Ge det glans och styrka sa<mtidigt som du skämmer bort dig med en härlig huvudmassage.


Pris från: 799 kr