Om oss

Telefonnummer: 0768682668

Östra Långgatan 19

Miresands


Mitt namn är Jessica Miresand och bor i Varberg.

År 2012 så valde jag att gå en väg som jag velat gå i hela mitt liv. Jag drömde om det som liten att få bli en frisör, att få skapa och möta olika utmaningar varje dag. 

Jag gjorde min gymnasieutbildning och efter att jag var klar jobbade jag som frisör i 3 år på en salong.
Efter ett tag av att jobba alldeles för mycket så sa min kropp stopp och jag blev sjukskriven i några månader. Jag var tillslut tvungen att säga upp mig som frisör och gå en helt ny väg. Min värld och min dröm var krossad.

 

Idag har jag ännu inte gett upp. Jag har gått många olika utbildningar för att fortsätta följa min dröm. Tack vare dem åren jag lagt på att utöka mina kunskaper så har jag hittat lösningen till mina problem. Jag kan nu med gott hjärta säga till er att jag har öppnat upp min salong i centrala varberg.

Tack vare er mina kunder så kan jag arbeta som frisör, fransstylist, extensionsstylist mm. Ett varierande arbete för att må bättre.

 

Jag välkomnar gamla som nya kunder till Miresands Skönhetssalong.

Varför?

Jag har alltid velat hjälpa människor, jag vet också hur svårt det kan vara i dagens läge att vara nöjd när du överlåter något i någon annans händer. Jag älskar frisör delen men jag brinner också för extensions av olika slag.

Jag vill att du som kund ska kunna gå till ett ställe och veta att du kommer bli nöjd. Du behöver inte boka upp dig på massa olika ställen/personer och därav sparar du tid och pengar.

Du kommer också veta vem det är som utför arbetet på dig oavsett vad du önskas ha. Jag fokuserar på att få mina kunder ska känna sig speciella, bekväma, avslappnade och exklusiva.

Vi på salongen

Hilda

Hilda är en utbildad nagelterapeut och kommer sitta här i salongen för att utföra sina arbeten. Ni hittar hennes tider och priser i bokningsssystemet.

Jessica

Jessica är ägare för Miresands Skönhetssalong. Hon är utbildad frisör, fransstylist och extensionstylist. Ni hittar hennes tider och priser i bokningssystemet.

Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera